Stiri de ultima ora

Un incendiu major la una din fabricile Apple ar fi ucis opt oameni - gadgets & lifestyle.

Un incendiu major la una din fabricile Apple ar fi ucis opt oameni - gadgets & lifestyle.
IT & Media
Incendiul într-o fabrică a Casetek Group, un producător de electronice din Taiwan, care este, de asemenea, un furnizor al gigantului tehnologic Apple în apropierea Shanghaiului din China, a ucis opt persoane, inclusiv doi pompieri, relatează SCMP.

Conform declarației guvernului districtului Jinshan legat de acest incident, focul a izbucnit la fabrică joi la ora 13:30 și s-a desfășurat până vineri dimineață, ucigând doi pompieri și șase civili.

Incendiul a fost foarte avansat astfel încât peste 900 de pompieri, 123 de mașini de pompieri și opt roboți au fost desfășurați pentru a combate focul. Oficialii încă investighează modul în care a început focul. În timp ce cauza incendiului rămâne necunoscută, investitorii încearcă să o determine. Declarația oficială a guvernului susține că acest incendiu nu a provocat poluare semnificativă a aerului sau a apei mediului local.

Compania Shengrui Electronic a fost achiziționată în 2020 de Casetek Group, care este deținută de Pegatron. Se știe că Casetek este un producător de carcase pentru liniile Apple MacBook, precum și pentru iPad-uri. Rămâne de văzut cât de mult impact va avea acest incendiu asupra lanțului de aprovizionare al companiei.

The post Un incendiu major la una din fabricile Apple ar fi ucis opt oameni appeared first on gadgets & lifestyle..

www.connect.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus