Stiri de ultima ora

Un designer ne arată potențialul design al viitorului iPhone pliabil - revista connect, gadgets & lifestyle.

Un designer ne arată potențialul design al viitorului iPhone pliabil - revista connect, gadgets & lifestyle.
IT & Media
Dacă luam în considerare zvonurile despre Apple, care ar putea dezvolta un iPhone pliabil, apar și curiozitățile despre cum ar arăta acesta. Mulțumită designerului Svyatoslav Alexandrov, un videoclip a fost publicat pe pagina ConceptsiPhone de pe YouTube, care ne oferă o privire la cum ar putea arăta un astfel de telefon dacă ar fi făcut.

Practic în acest videoclip, se pare că a luat designul iPhone 12 și caracteristicile posibile ale viitorului smartphone și le-a combinat. Când dispozitivul este închis, arată ca un iPhone obișnuit, deși mai gros, dar atunci când este derulat, se transformă într-un dispozitiv de tip iPad cu un ecran de 8 inci, ceea ce îl face puțin mai mare decât iPad mini.

Cu toate acestea, având în vedere raportul de aspect al afișajului iPhone-ului, acesta pare să fie mai pătrat în comparație cu iPad-ul, dar nu este neapărat un lucru rău. Un ecran mai mare înseamnă că utilizatorii vor avea mai mult spațiu pentru a tasta sau scrie, mai ales dacă suportul Apple Pencil face parte din acesta, plus că va fi minunat să navighezi pe web, să joci jocuri și așa mai departe.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că zvonurile anterioare despre iPhone-ul pliabil susțin că Apple va adopta de fapt un design asemănător clapetei în loc de o tabletă hibridă ca în videoclipul de mai sus. Acestea fiind spuse, ar putea trece ani până să vedem un astfel de dispozitiv, deoarece rapoartele recente susțin că acesta va fi lansat abia în 2024 cel mai devreme.

The post Un designer ne arată potențialul design al viitorului iPhone pliabil appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

www.connect.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus