Stiri de ultima ora

Trei funcții ascunse în iOS de care puțini utilizatori de iPhone sunt conștienți că le au

Trei funcții ascunse în iOS de care puțini utilizatori de iPhone sunt conștienți că le au
IT & Media
Este posibil să folosești un sistem de operare de multă vreme și în continuare să nu îi cunoști toate atuurile?

iOS 13, sistemul de operare Apple pentru iPhone, ar putea zice da. Oricât de popular ar fi acest sistem de operare, mereu apar funcții noi care ramân secrete utilizatorilor care nu au răbdare să răsfoiască printre toate opțiunile.

Publicația Digital Trends vorbește despre trei funcții din iOS 13 mai puțin utilizate sau chiar necunoscute unor useri.

1. Poți scana documente folosind aplicația Notes

Aplicația Notes poate fi extrem de utilă pentru cei care au nevoie să scaneze și să salveze documente importante, pentru ca mai apoi să fie scoase la imprimantă. Tot ce trebuie să faci este să intri în aplicație, să apeși pe iconița de cameră foto, să selectezi opțiunea Scan Documents și apoi să selectezi manual suprafața din document care trbuie scanată. Documentul poate fi salvat mai apoi.

2. Poți corecta în Calculator

Atunci când îți calculezi facturile lunare sau o serie de cheltuieli pentru care trebuie să ții o evidență, există mereu situația în care introduci o sumă greșită. Ultimul lucru de care ai nevoie într-o astfel de situație este să o iei de la capăt, motiv pentru care aplicația Calculator îți oferă posibilitatea să corectezi. Cum? Dă swipe left peste partea numerică din display-ul de calculator și vei vedea cum numărul greșit dispare.

3. Îți poți monitoriza somnul

Să nu inducem în eroare. iPhone nu este atât de avansat să calculeze rata de somn adânc din fiecare noapte, însă poți folosi aplicația Clock pentru funcția Bedtime, care te va ajuta să monitorizezi pe o perioadă mai lungă de timp de cât de mult somn te-ai bucurat în ultima perioadă. Practic, odată activată această funcție pe timpul nopții, fiecare secundă în care nu folosești telefonul în niciun fel va fi monitorizată.
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus