Stiri de ultima ora

Tot ce va lansa Apple în 2020. Lista completă a produselor

Tot ce va lansa Apple în 2020. Lista completă a produselor
IT & Media
Una dintre cele mai mari calități ale Apple, cel puțin din perspectiva jurnaliștilor, este predictibilitatea. Rutina anuală a companiei nu s-a schimbat atât de mult în ultimii cinci ani, iar asta înseamnă că fanii știu din timp la ce să se aștepte. 

Pentru 2020, gigantul pregătește cu siguranță lansări importante de iPhone-uri, iPads, MacBook-uri, dar și ceasuri Apple Watch, plus alte surprize interesante. Cel mai probabil vom vedea două sau patru evenimente speciale Apple în acest an, iar primul va fi cel din primăvară, dedicat, de obicei, produselor pentru care nu se organizează conferințe speciale, precum diverse inovații în materie de hardware sau serviciul Apple TV+. Probabil, acesta va avea loc în luna martie. Mai departe, calendarul ar putea fi completat de conferințe care vor avea loc în iunie și în septembrie. Jurnaliștii de la Phone Arena au sistematizat toate posibilele noi lansări ale Apple în 2020.

În materie de telefoane, Apple lansează întotdeauna noile iPhone-uri în luna septembrie, însă am putea avea informații oficiale despre un nou model SE chiar mai devreme. Acest iPhone de buget nu va fi un pachet la fel de performant precum iPhone 11 Pro, dar ar putea avea un preț bun, de 399 de dolari.

Referitor la telefoanele ce vor fi lansate în septembrie, până acum detaliile sunt vagi. Informațiile sugerează că vom vedea un iPhone 12 cu un ecran de 6,7 inci, adică mai mare chiar și decât modelul 11 Pro Max. Apple ar putea lansa trei sau patru noi smartphone-uri și, dincolo de ecranele OLED și de îmbunătățirile în materie de cameră, telefoanele companiei vor aduce în 2020 compatibilitate 5G, pentru prima dată. Nu este clar dacă toate vor fi aduse la acest nivel, dar într-o formă sau alta vom vedea această schimbare.

O altă categorie de mare interes pentru Apple este cea care include tabletele și computerele. Detaliile de până acum arată că în 2020 va fi lansat un nou MacBook Pro, de 13 sau 14 inci. Varianta de 16 inci a primit deja un update cu o tastatură îmbunătățită, iar pasionații speră că și versiunea mai mică va veni cu astfel de schimbare.

Nu ar trebui să fim foarte surprinși nici dacă vom asista la lansarea unui nou iPad Pro, cu aceleași capabilități foto precum cele ale lui iPhone 11 Pro. Dacă ar fi să ne luăm după zvonuri, în 2020, sau poate în 2021, Apple ar putea lansa un nou iPad cu tehnologia Mini-LED dedicată display-ului. Pe scurt, ecranul va fi mai frumos.

Nu în ultimul rând, 2020 ar putea fi anul în care gigantul tech să vină cu îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește gama iMac, mai ales că update-urile de la începutul lui 2019 nu au avut prea mare succes.

Cu atât de mult hardware, zona de software ar putea rămâne puțin în umbră, dar compania pregătește și aici noi lansări. În luna iunie am putea vedea noi versiuni de iOS, macOS, tvOS, iPadOS și watchOS. Pe măsură ce ne apropiem de jumătatea lui 2020 vom afla mai multe detalii, dat fiind faptul că în acest moment nu se cunosc foarte multe informații și nici ce funcționalități vor fi incluse.

Alte fronturi pe care compania le va ataca în continuare în acest an vor fi cele legate de serviciile de streaming – Apple TV+ și Apple Arcade. Poate vom vedea și o componentă de gaming mai accentuată, iar compania ar putea chiar să vină și cu noi lansări în materie de televizoare, în acest sens.

Pe piața de wearables, una dintre cele mai accelerate din lume ca dezvoltare, în 2020 am putea vedea Apple Watch Series 6, probabil cu mai multe funcționalități de fitness și de monitorizare a stării de sănătate.

De asemenea, va fi prezentată și o nouă versiune a popularelor AirPods, dar și a modelului AirPods Pro cu noise cancelling, însă rămâne de văzut dacă vor exista îmbunătățiri vizibile.
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus