Stiri de ultima ora

Top Eleven 2016 lanseaza noul mod Football Associations si un videoclip in care Jose Mourinho e pus pe farse

Top Eleven 2016 lanseaza noul mod Football Associations si un videoclip in care Jose Mourinho e pus pe farse
IT & Media
Nordeus, creatorul celui mai popular joc sportiv online, Top Eleven, a lansat astazi noul mod de joc Associations, o premiera pentru jocurile de management de fotbal. Noul mod de joc dezvolta si mai mult caracteristica sociala a jocului, oferind posibilitatea jucatorilor de a-si crea propria asociatie de fotbal si de a-si invita prietenii sa li se alature.

Jucatorii din Top Eleven vor putea sa isi testeze competenta manageriala – si a prietenilor lor – impotriva altor asociatii din intreaga lume, in turneele organizate in week-end. Primele turnee vor incepe pe 11 iunie, iar meciurile se vor tine de sambata pana duminica, permitandu-le jucatorilor sa concureze in ligi si cupe individuale in timpul saptamanii.

Noul mod de joc le permite celor 140 de milioane de manageri din intreaga lume sa creeze asociatii de patru pana la sase prieteni.Pe langa posibilitatea de a participa la turnee pentru a urca in topul diviziei Associations, noul mod include functia de chat in joc, posibilitatea de a imbunatati echipele prietenilor cu bonusuri, imprumutul de jucatori si recompense pentru asociatiile care castiga turnee.

Toate detaliile noului mod de joc le puteti gasiti in clipurile disponibile pe canalul de YouTube Top Eleven.

“Pentru a deveni cel mai bun manager din lume ai nevoie de jucatori buni, tactici ingenioase si antrenamente bine puse la punct”, a declarat Jose Mourinho. “De asemenea, ai nevoie de mult sprijin – precum si de capacitatea de a-i sprijinii si pe altii atunci cand au nevoie. Aceste aptitudini sunt foarte importante pentru noul update Top Eleven Associations, unde jucatorii se pot testa pe ei insisi sau isi pot testa prietenii pentru diferite recompense.”

“Top Eleven Associations duce jocul la un alt nivel. Asocierea prietenilor si competitia intre asociatii ne ajuta sa ne dam seama care grupuri de prieteni sunt cu adevarat cei mai buni manageri de echipe de fotbal din lume. Noul mod aduce noi strategii de lucru in echipa, este esential sa lucrezi impreuna cu colegii tai pentru a obtine victoria.”, a declarat CEO Nordeus, Branko Milutinovic.

“Top Eleven a ajuns la varsta de sase ani si continua sa creasca. Noul mod aduce cea mai interactiva experienta de management in fotbal de pana acum si este inca unexemplu de creativitate, dar si de continut nou disponibil pentru grupurile noastre de fani Top Eleven”.

Mladen Marković, Game Designer in echipa de dezvoltare Top Eleven spune ca “odata cu lansarea modului de Asociere, Top Eleven trece intr-o alta dimensiune. Feedback-ul pe care l-am primit a fost atat de bun incat suntem siguri ca jucatorii nostri il vor iubi la fel de mult ca noi. Suntem incantati sa ii vedem pe managerii nostri ca impartasesc pasiunea lor pentru fotbal in cadrul turneelor organizate cu prietenii.”

De asmenea, odata cu lansarea noului mod de joc Jose Mourinho a dezvaluit sfaturile sale pentru Euro 2016 si a glumit legat de priceperea Angliei la penaltiuri intr-un nou clip unde face o farsa influentatorilor prezenti in cadrul emisiunii Top Eleven. Mourinho isi foloseste expertiza pentru a-i pacali pe prezentatorii canalului de YouTube The Football Daily, cu ajutorul administratorei cladirii, care incepe sa dea lectii de fotbal in timp ce camerele filmeaza.
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus