Stiri de ultima ora

TOP 10 cele mai performante telefoane cu Android la nivel global în ianuarie 2020. Clasamentul AnTuTu (Telefoane mobile)

TOP 10 cele mai performante telefoane cu Android la nivel global în ianuarie 2020. Clasamentul AnTuTu (Telefoane mobile)
IT & Media
La începutul lunii, AnTuTu a publicat topul celor mai puternice smartphone-uri din China, de la producători precum Vivo, Realme şi Honor fiind incluse în clasament. Desigur, multe dintre aceste dispozitive sunt dispoznibile doar în China, aşa că AnTuTu lansează în fiecare lună şi un disponibile pe piaţa globală. Iată care au fost cele mai performante smartphone-uri ale lunii ianuarie din toată lumea.

TOP 10 cele mai puternice telefoane din lune: ianuarie 2019

Datele sunt colectate în perioada 1 - 31 ianuarie şi reprezintă o medie a scorurilor obţiunute pentru fiecare model în parte testat. Acestea sunt apoi organizate în funcţie de scorul cel mai mare, de la cel mai performant, la cel mai puţin performant. ROG Phone 2 de la ASUS, cel mai ptuernic smartphone de gaming de pe piaţă rămâne astfel în topul global, fiind urmat de dispozitive precum OnePlus 7T, Realme X2 Pro, OnePlus 7 şi 7 Pro, trei modele de Galaxy Note10, cu Snapdragon şi cu Exynos şi dispozitive Xiaomi precum Redmi K20 Pro Premium şi Mi 9.

TOP 10 cele mai puternice telefoane mid-range din lume: ianuarie 2019

Pe paiaţa de dispozitive mid-range, se pare că Xiaomi este liderul incontestabil. Producătorul chinez are nu mai puţin de 6 dispozitive din top 10, celelalte locuri fiind ocupate de modele precum Galaxy A80, Realme Q şi XT, cât şi Vsmart Live. Modelul cel mai puternic este echipat cu Helio G90T, chipset-ul „de gaming” de la MediaTek, în timp ce alte modele sunt echipate cu chipset-uri precum Snapdragon 730G, 712, 710 sau 675.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus