Stiri de ultima ora

Televizorul ultra slim TCL 65EC780, disponibil în România |

Televizorul ultra slim TCL 65EC780, disponibil în România |
IT & Media
Bucuresti, 10 iunie 2020      TCL, unul dintre cei mai mari producatori de dispozitive electronice de consum la nivel modial, recunoscut pentru vasta activitate de cercetare si brevetare, a lansat în România televizorul ultra slim TCL 65EC780, parte din seria de televizoare ultra-performante cu design de lux EC78.

Seria EC78 combina designul atemporal din metal ultra slim, cu calitatea imaginii 4K HDR10+, o gama extinsa de culori, tehnologia Dolby Vision si cel mai avansat sistem Smart TV de pâna acum – Android TV, cu Google Assistant încorporat – fiind destinata celor care nu vor sa faca niciun compromis între performanta si eleganta.

4K HDR10+: Contrast puternic, culorii vii, detalii surprinzatoare

Cel mai recent standard pentru rezolutia 4K este caracteristica HDR (High Dynamic Range – interval dinamic ridicat), care extinde semnificativ gama de culori, îmbunatateste luminozitatea si permite gradatii mai fine între cele mai întunecate si cele mai deschise nuante. 

Împreuna cu 4K, HDR10+ ofera imagini mult mai aproape de realitate: indiferent de cât de întunecate sau luminoase sunt imaginile de pe ecran, curba de mapare a tonurilor este armonizata si optimizata scena cu scena.

WCG: Experienta de cinematograf digital acasa

Datorita functiei WCG (White Colour Gamut – gama larga de culori) ce reproduce nuante intense si ultra-realiste, cu 30% mai pure si mai bogate decât ecranele LED traditionale, utilizatorii se pot bucura de experienta de cinematograf digital în propria sufragerie si de peste 1 miliard de culori rupte parca din realitate.

Dolby Vision - Atmos: Fidelitate fara precedent

Tehnologia Dolby Vision transpune privitorii în povestea de pe ecran, datorita sunetului redat într-un mediu 3D, care, folosind doar difuzoarele televizorului, duce experienta de vizionare a filmelor la un nivel superior, de un realism mai uimitor decât niciodata.
www.hit.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus