Stiri de ultima ora

Telefoanele cu 5G ieftine și performante vor acapara piața începând de anul viitor. Vor fi accesibile pentru orice buzunar

Telefoanele cu 5G ieftine și performante vor acapara piața începând de anul viitor. Vor fi accesibile pentru orice buzunar
IT & Media
OnePlus Nord este unul dintre cele mai accesibile telefoane 5G, la doar 399 de dolari. În același timp, T-Mobile a revendicat acest titlu cu brandul propriu REVVL 5G, la doar 400 de dolari, iar Samsung Galaxy A42 5G și-ar putea face și el loc curând pe această piață, la un preț de sub 300 de dolari. 

Dacă acest lucru se întâmplă, inevitabil va apărea întrebarea „Se poate coborî la un nivel și mai scăzut?”. Răspunsul este, categoric, unul afirmativ și deși este greu de prezis cât de ieftine pot ajunge aceste dispozitive și cât ar putea costa cel mai ieftin telefon 5G, cu siguranță el poate avea un preț mai mic de 400 de dolari, odată cu lansarea noii platforme Qualcomm Snapdragon 4 5G.

Aceasta ar putea apărea pe piață la începutul lui 2021, iar integrarea în masă pe noi telefoane mobile s-ar putea produce în prima jumătate a anului.

Scopul companiei pentru această nouă serie este accea de a determina răspândirea rapidă a conexiunii 5G, vizând în special regiuni care au până acum peste 3,5 milioane de utilizatori de smartphone-uri, în total. Cu alte cuvinte, Qualcomm vede acest procesor ca pe un motor de creștere pentru noua generație 5G, în piețe în care consumatorii nu își pot permite un Galaxy S20, Note 20 sau un iPhone 12.
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus