Stiri de ultima ora

Stock Busters: ultimele reduceri la laptopuri de munca si divertisment

Stock Busters: ultimele reduceri la laptopuri de munca si divertisment
IT & Media
Daca erai in cautarea unui dispozitiv care sa se descurce bine si la munca, si la divertisment, profita acum de campania Stock Busters si ultimele reduceri la laptopuri de munca si divertisment.

Mai avantajos decat un laptop nou este un laptop cumparat la reducere, care sa aiba performante ridicate. Pe eMAG gasesti acum ultimele reduceri la laptopuri de munca si divertisment. https://www.emag.ro/

Ultimele reduceri - Laptop HP ProBook

Laptopul are un design elegant, este subtire si usor, ceea ce permite utilizatorilor sa fie productivi, atat la birou, cat si in deplasare. Are un ecran cu o diagonala de 15,6 inch, Full HD. Sub carcasa ascunde un procesor Intel Core i7 quad-core tactat de 4,00 GHz, placa grafica discreta GeForce 930MX si 8GB memorie RAM. Acumulatorul poate duce pana la o zi de lucru si chiar mai mult, fiind dotat cu functia de incarcare rapida.

Stock Busters - Laptop Apple MacBook Pro

Fanii Apple pot profita de campania de reduceri si sa-si cumpere un MacBook Pro redus cu 18%. Are un display cu diagonala de 13,3 inch. Ofera o performanta sporita datorita procesoarelor Intel Core m3, i5 si i7 de a saptea generatie. Va face fata sarcinilor zilnice, in utilizarea aplicatiilor si deschiderea fisierelor, precum si operatii avansate. Poti sa faci totul mai repede datorita stocarii SSD mai rapide si procesarii Turbo Boost de pana la 3,6 GHz. Il cumperi de aici.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus