Stiri de ultima ora

Specialisti americani si britanici, invitati la conferinta de testare de software din Europa de Sud-Est

Specialisti americani si britanici, invitati la conferinta de testare de software din Europa de Sud-Est
IT & Media
In Bucuresti se pregateste sa inceapa conferinta de testare de software din Europa de Europa de Sud-Est (SEETEST 2014), organizata de South East European Testing Board in colaborare cu ANIS si cu Quality House. Evenimentul se va desfasura pe 25 si 26 septembrie in Bucuresti.

Prima zi a evenimentului ofera membrilor comunitatii sansa de a invata de la experti consacrati la nivel international participand la cele 6 tutoriale organizate in 3 sesiuni paralele. Astfel, participantii vor invata mai multe despre testarea in medii de risc, modelul TMMi, abilitati soft pentru manageri, testarea de aplicatii mobile, principii practice ale incarcarii si performantei, sau principii fundamentale ale testarii agile.

Tutorialele vor fi sustinute de unii dintre cei mai apreciati experti in domeniul testarii de software: Rex Black (RBCS, USA), Erik van Veenendaal (Improve Quality Services BV, Bonaire), Geoff Thompson (Experimentus, UK), Graham Bath (T-Systems, Germany), Vipul Kocher (Pure Testing, India) si Yaron Tsubery (Enghouse, Israel). Mai multe informatii despre continutul fiecarui tutorial sunt disponibile online la

Ziua de joi, 25 septembrie, se va incheia cu un eveniment de networking care le va oferi participantilor sansa de a schimba idei si de a interactiona in mod direct cu invitatii speciali si profesionistii prezenti la SEETEST.

Cea de a doua zi a SEETEST 2014 va fi deschisa de Mitko Mitev (Conference Chair South East European Testing Board) si va continua cu prezentarea lui Rex Black (Presedinte RBCS cu peste 30 de ani de experienta in industria de software si inginerie a sistemelor), care va vorbi despre profesia de tester in 2015 si in anii care  vor urma. Centrele de testare de excelenta vor fi aduse in discutie de Erik van Veenendaal, expert in testare recunoscut international, autor al unui numar impresionant de carti si lucrari in domeniu si fondator al Improve Quality Services BV, companie specializata in testarea si managementul calitatii software-ului.

In cea de a doua zi a evenimentului, participantii vor avea de asemenea ocazia sa asiste la prezentarea a 15 lucrari de specialitate realizate de membrii comunitatii regionale. Prezentarile vor fi organizate in 6 sesiuni si vor oferi astfel audientei oportunitatea de a afla mai multe despre managementul testarii, imbunatatirea proceselor de testare, testarea agile, metodologii de testare, automatizarea testarii si testarea mobile.

Trei sesiuni industriale vor fi organizate in paralel de VMWare, Quality House si Equafy, iar participantii SEETEST 2014 vor avea de asemenea ocazia sa se familiarizeze cu instrumentele si serviciile oferite de companii internationale din industria calitatii software-ului vizitand standurile acestora care vor fi expuse pe toata durata evenimentului.

Cea de a treia editie a conferintei de testare de software din Europa de Sud-Est (SEETEST 2014) va fi incheiata de Mitko Mitev (Conference Chair SEETB) si Valerica Dragomir (Director Executiv ANIS), care vor decerna totodata premii pentru cea mai buna lucrare si respectiv cea mai buna prezentare sustinute in cadrul conferintei.
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus