Stiri de ultima ora

Sony prezinta la IFA Berlin prima camera video 4K pentru amatori

Sony prezinta la IFA Berlin prima camera video 4K pentru amatori
IT & Media
Sony a lansat la targul de tehnologie din Capitala Germaniei prima camera video 4K destinata publicului larg, FDR-AX1E Handycam. La acelasi eveniment, Sony a prezentat si gadgeturile QX100 si Qx10 , care iti transforma telefonul intr-o camera foto cu rezolutie de pana la 20 MP.

Camera 4K utilizeaza formatul video digital Long GOP MPEG-4 AVC/H.264 si compresie audio PCM liniara. Fisierele salvate sun in format MP4. Formatul XAVC-S iti permite sa inregistrezi filmulete mai lungi, de pana la 2h in format 4K pe un card de memorie XQD de 64 GB.

Formatul Full HD permite stocarea pe un singur card a aproximativ 3 ore de filmari realizate la o rezolutie de 1920x1080 cu 50 de cadre pe secunda progresiv.

Calitatea imaginilor este obtinuta cu ajutorul obiectivului Sony G, care vine cu o combinatie intre lentila asferica si sticla speciala cu dispersie minima a luminii.

Obiectivul ofera o gama larga de distante focale, avand un zoom optic 20x (intervalul 31.5-630mm in echivalent de 35mm), in timp ce stabilizatorul optic SteadyShot pastreaza imaginile clare si stabile, chiar si in modul telephoto.
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus