Stiri de ultima ora

Sony prezintă Xperia M4 Aqua, un smartphone bine dotat, oferit în carcasă protejată de apă şi praf (Telefoane mobile)

Sony prezintă Xperia M4 Aqua, un smartphone bine dotat, oferit în carcasă protejată de apă şi praf (Telefoane mobile)
IT & Media
Prezentat la expoziţia MWC 2015, noul telefon Xperia M4 Aqua reţine mare parte din performanţa top-urilor de gamă Sony, designul exterior atrăgător, bateria şi caracteristicile camerei foto, plusând însă cu un preţ de achiziţie competitiv.

Prezentat într-o carcasă cu design OmniBalance, bine protejată împotriva pătrunderii de apă şi praf, “Xperia M4 Aqua este centrul gamei mid-range reînnoite, fără compromisuri”, declară Dennis van Schie, Senior Vice President, Head of Sales and Marketing la Sony Mobile Communications. “Xperia M4 Aqua vine cu o serie de caracteristici şi un preţ de neegalat în acest segment de piaţă: cele mai populare caracteristici devenite cunoscute prin intermediul gamei Xperia Z , precum performanţele ridicate ale camerei foto, durata de până la două zile a bateriei şi rezistenţa la apă”.

Telefon cu procesor octa-core pe 64 biţi ( chipset Snapdragon 615), Sony Xperia M4 Aqua promite până la 2 zile de utilizare cu fiecare încărcare  a bateriei, folosind conexiuni LTE pentru acces la internet mobil. În funcţie de nevoi, putem activa modul STAMINA pentru a optimiza felul în care este utilizată bateria, modul Ultra STAMINA crescând până la o săptămână timpul de utilizare dacă ne limităm doar la funcţiile de bază ale telefonului.

Xperia M4 Aqua dispune de o cameră foto principală cu rezoluţie 13MP, echipată cu senzor Sony Exmor RS şi lentile cu deschidere F2.0, capabilă să obţină instantanee folosind sensibilitate de până la ISO 3200. Funcţiile de captură sunt gestionate apelând la tehnologii împrumutate din sfera camerelor digitale compacte, modul Superior Auto cu suport pentru diferenţierea între 52 de scenarii de iluminare simplificând interacţiunea utilizatorului cu dispozitivul.

Livrat cu versiunea Android 5.0 Lollipop, noul model Sony Xperia Aqua va putea fi achiziţionat în variante pe alb şi negru, respectiv coral şi argintiu, la preţul estimativ de 299 euro (pachet retail).
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus