Stiri de ultima ora

Sony a pregătit un eveniment pentru 14 aprilie. Ce smartphone s-ar putea lansa? - revista connect, gadgets & lifestyle.

Sony a pregătit un eveniment pentru 14 aprilie. Ce smartphone s-ar putea lansa? - revista connect, gadgets & lifestyle.
IT & Media
Sony și-a actualizat banner-ul pe YouTube și se pare că există un anunț Xperia pe drum! Potrivit bannerului, analizăm data marelui anunț ca fiind 14 aprilie la 16:30 JST. Pentru cei din SUA, aceasta este o veste proastă. Acea oră echivalează cu 3:30 dimineața pe coasta de est și chiar după miezul nopții în Pacific.

Nu știm exact ce are Sony în mână, dar există câteva specificații zvonite pentru Xperia 1 III (pronunțat Mark 3) care trebuie făcute cunoscute. Cum funcționează un ecran OLED 4K de 6,5 ″ cu sunet de răcire de 120Hz? Dar o configurație standard de 12 GB RAM și 256 GB stocare? Alte specificații pe care le vedem includ o baterie de 5.000 mAh, încărcare de 65 W, slot SD, mufă pentru căști și capacități de zoom „Cyber-shot” pentru camera din spate.Bineînțeles, acest telefon va avea un preț pe măsură, însă mai multe vom afla pe 14 aprilie.

The post Sony a pregătit un eveniment pentru 14 aprilie. Ce smartphone s-ar putea lansa? appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

www.connect.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus