Stiri de ultima ora

Samsung revolutioneaza smartphone-urile. Gadgetul superb pe care il patenteaza compania

Samsung revolutioneaza smartphone-urile. Gadgetul superb pe care il patenteaza compania
IT & Media
Detaliile gadgetului inteligent pe care Samsung vrea sa il lanseze au fost date in vileag odata cu depunerea actelor pentru obtinerea autorizatiei de patentare.

Samsung Galaxy Gear este numele unui ceas inteligent care este, de fapt, un dispozitiv cu ecran flexibil, ce se infasoara in jurul incheieturii mainii, in timp ce restul componentelor sunt realizate din metal si alte materiale sintetice.

Documentele indica faptul ca gigantul IT a inregistrat numele de Samsung Gear, pe teritoriul Coreei de Sud, si de Samsung Galaxy Gear, in America.

Este greu de spus in acest moment cat de mare va fi cererea pentru aceste device-uri.

“Ceasurile inteligente vor deveni cea mai importanta categorie de produs in domeniul electronicelor, de cand iPad-ul a modelat piata tabletelor, iar platformele de software vor reprezenta o oportunitate uriasa pentru dezvoltatori, pentru a crea aplicatii in domeniul sanatatii si al sportului”, e de parere analistul Chris Jones.

Dar compania de cercetare IDC are o viziune mai temperata, dupa ce a realizat un studiu pe 1.513 consumatori din Statele Unite. Analiza arata faptul ca numai o mica parte dintre respondenti s-au aratat puternic interesati de caracteristicile unui astfel de ceas.

Cea mai populara aplicatie s-a dovedit a fi cea in care posesorul ceasului poate vedea pe cadranul acestuia cine il apeleaza pe telefon. In schimb, putini au declarat ca sunt nerabdatori sa foloseasca gadgetul pentru citirea mesajelor de pe Twitter sau Facebook, in principal din cauza ecranului prea mic.
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus