Stiri de ultima ora

Samsung Galaxy S21 a fost lansat. Poze oficiale și noutăți - Revista connect Romania

Samsung Galaxy S21 a fost lansat. Poze oficiale și noutăți - Revista connect Romania
IT & Media
Iată că a avut loc și prima lansare importantă a lui 2021. Samsung a prezentat oficial cel mai nou flagship al companiei, în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked 2021. Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra sunt cele mai noi iterații din gama S, una cu o istorie bogată în inovare și dezvoltare. La fel ca în ultimii ani, și în acest caz camera foto joacă unul dintre cele mai importante roluri pe scena telefoanelor premium.

Samsung Galaxy S21: Specificații

Diferențele între terminale intervin la diagonala ecranului și la ansamblul foto principal. Dacă varianta de bază a lui Samsung Galaxy S21 vine cu un ecran FHD+ de 6,2 inci, varianta de top, Galaxy S21 Ultra se poate mândri cu un WQHD+ de 6,8 inci ceva mai ofertant atât din punct de vedere calitativ cât și din punct de vedere al dimensiunii. 

Samsung Galaxy S21 – 6,2 inci FHD+ LTPS, 120Hz // 4.000 mAh // Exynos 2100 // 128GB/256GB + 8GB RAM

Samsung Galaxy S21+ – 6,7 inci FHD+ LTPS // 4.800 mAh // Exynos 2100 // 128GB/256GB + 8GB RAM

Samsung Galaxy S21 Ultra – 6,8 inci WQHD+ LTPO, 1-120Hz adaptive // 5.000 mAh // Exynos 2100 //128GB +12GB RAM, 256GB+12GB RAM, 512GB+16GB RAM

Camerele foto de pe varianta de bază a S21 și de pe varianta S21+ sunt identice, senzor triplu format din Ultra wide:12MP, Main:12MP, Telephoto:64MP, iar ansamblul de pe varianta de top este ceva mai ofertant. Acesta este un ansamblu format din patru camere, Ultra wide:12MP, Main:108MP Gen 2 sensor, 3X Optical:10MP, 10X Optical:10MP care se anunță a fi unul dintre cele mai bune disponibile la ora actuală pe piața mobile.

Camera Foto Samsung Galaxy S21 & S21+

Galaxy S21 vine cu inovații video compatibile oricărui nivel de abilitate în zona fotografiei, permițându-le utilizatorilor să obțină fotografia perfectă. Utilizatorii vor beneficia de cea mai bună experiență a camerei noilor dispozitive Galaxy S21 și Galaxy S21+, indiferent de subiectul abordat. Utilizatorii trebuie doar să indice subiectul fotografiei și să-l lase pe noul Galaxy S21 să facă partea mai grea.

Funcția Snap îmbunătățită cu rezoluție 8K permite obținerea unor imagini clare a materialului video 8K realizat, astfel încât toate acțiunile live sau fotografiile statice să fie la calitatea dorită. Chiar și în condiții de mișcare rapidă sau accidentată, filmările vor fi cursive cu ajutorul funcției video îmbunătățite Super Steady la 60 FPS.Noua funcție Director View permite vizualizarea, comutarea și selecția celei mai bune fotografii din galerie. Utilizatorii pot înregistra simultan videoclipuri cu camerele frontale și secundare pentru reacții în timp real cu ajutorul funcției Vlogger View și previzualiza, modifica unghiul, mări sau lărgi imaginea cu funcția Live Thumbnails. Împreună cu noile Galaxy Buds Pro de la Samsung, utilizatorii pot înregistra atât sunetele ambientale, cât și vocea acestora în același timp, folosind microfoanele multiple ale căștilor.

Asta înseamnă că Galaxy S21 poate fi așezat pe un trepied pe modul Video Pro, în timp ce Buds Pro pot fi utilizate pe post de microfon, astfel încât înregistrarea sunetului și a imaginilor să fie la o calitate foarte clară.

Camera pro-grade cu lentilă triplă alimentată prin tehnologia AI, încorporată pe dispozitivele Galaxy S21 și Galaxy S21+, este concepută pentru momentele în care utilizatorii au nevoie de un control mult mai creativ. Sistemul camerei evaluează în mod intuitiv caracteristicile mediului și se ajustează în mod automat.

În modul Portret, camera alimentată prin tehnologia AI utilizează o analiză 3D îmbunătățită, care separă într-un mod mult mai precis subiectul de fundal. De asemenea, aduce noi opțiuni pentru iluminarea studioului virtual și efecte de fundal generate prin AI pentru a se asigura evidențierea subiectului în cadru.

Acest mod funcționează și pentru selfie-uri. Pentru fotografii evazive îndepărtate, indiferent dacă utilizatorul se afla în mișcare sau nu, funcția Space Zoom îmbunătățită ajută la obținerea unor fotografii constante. Noul Zoom Lock minimizează efectul de tremur și surprinde imagini mai clare cu un zoom de 30x pentru Galaxy S21 și Galaxy S21+, prin utilizarea tehnologiei AI pentru menținerea punctului focal în centrul cadrului.

Samsung Galaxy S21: Preț

Samsung Galaxy S21 – 849 Euro

Samsung Galaxy S21+ – 1049 Euro

Samsung Galaxy S21: Disponibilitate

Începând cu 29 ianuarie 2021, Galaxy S21 și Galaxy S21 + vor fi disponibile comercial prin intermediul operatorilor și partenerilor Samsung din România, dar și pe site-ul oficial. Ambele dispozitive vor fi disponibile în următoarele culori:Galaxy S21: Phantom Violet, Phantom Gray, Phantom Pink și Phantom White, în versiuni de 128GB și 256GB, cu 8GB RAM

Galaxy S21+: Phantom Violet, Phantom Silver și Phantom Black, în versiuni de 128GB și 256GB, cu 8GB RAMThe post Samsung Galaxy S21 a fost lansat. Poze oficiale și noutăți appeared first on Revista connect Romania.

www.connect.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus