Stiri de ultima ora

QNAP lansează seria TS-x31 pentru cloud personal și experiență multimedia versatilă

QNAP lansează seria TS-x31 pentru cloud personal și experiență multimedia versatilă
IT & Media
QNAP lansează seria TS-x31 pentru cloud personal și experiență multimedia versatilă

Dedicate utilizatorilor individuali și companiilor mici și mijlocii.

QNAP a lansat seria Turbo NAS TS-x31 pentru utilizatorii individuali și companiile mici și mijlocii. Motorizate de procesoarele ARM Cortex-A9 dual-core la 1.2 GHz, noile dispozitive NAS sunt soluții economice, de înaltă performanță, pentru stocarea fișierelor, partajarea și backup-ul datelor.

Modelele din seria TS-x31 dispun de 1, 2 sau 4 sertare, funcționând drept centre de rețea pentru backup, sincronizare, acces remote și divertisment. Sunt livrate cu aplicații cloud și o multitudine de funcții multimedia.

“Având în vedere preocupările pentru confidențialitatea serviciilor publice livrate din cloud, TS-x31 este ideal pentru realizarea unui cloud privat de mare capacitate, unde utilizatorii vor putea stoca, partaja și accesa fișierele oricând și oriunde”,

declară Jason Hsu, manager de produs în cadrul QNAP.

Cu ajutorul Notes Station, seria TS-x31 le permite utilizatorilor să creeze notițe digitale în cloudul lor privat și să le partajeze cu prietenii și colegii fără să mai plătească un abonament lunar, având siguranța că informațiile sensibile sunt în totalitatea sub controlul lor și nu sunt stocate pe un server al unei terțe entități. Utilizatorii pot edita notițele în mod intuitiv, cu un editor bazat pe web, pot prelua capturi de ecran cu o extensie pentru Google Chrome sau cu aplicația Qsnap și pot crea liste și avertizări, ce pot fi sincronizate cu Google Calendar pentru administrarea eficientă a sarcinilor zilnice. Aceștia pot adăuga fișiere media stocate pe TS-x31 și se pot bucura de un acces convenabil la notițe cu ajutorul aplicației mobile Qnotes.

“Utilizatorii pot seta, de asemenea, TS-x31 pentru a efectua operațiuni de transcodare atunci când sunt la serviciu sau când dorm, permițându-le acestora să vizioneze clipurile când se trezesc sau când ajung acasă”,

completează Jason Hsu.

Seriile TS-x31 sunt perfecte pentru a servi ca hub multimedia acasă, oferind o gamă largă de aplicații. Cu ajutorul suportului DLNA și AirPlay, utilizatorii dispozitivelor TS-x31 au posibilitatea de a deschide fotografii, fișiere audio și să vizioneze filme la calitate HD, stocate pe TS-x31, prin intermediul televizoarelor Smart TV compatibile, consolelor de jocuri și media playerelor.

Seriile TS-x31 beneficiază de trei porturi SuperSpeed USB 3.0 permițând utilizatorilor să alegă într-un mod flexibil modul de conectare al dispozitivelor USB pentru creșterea productivității. Utilizatorii pot face backup pe unități USB, pot accesa datele stocate pe carduri SD prin intermediul unui cititor și se pot conecta la un UPS cu USB pentru a se asigura de o alimentare neîntreruptă.

Aceștia pot, de asemenea, să dezvolte funcționalitatea seriei TS-x31 cu ajutorul QTS App Center, ce oferă numeroase aplicații dezvoltate de QNAP sau de companii terțe, incluzând backup/sincronizare, instrumente de productivitate, administrare de conținut, comunicații, download, divertisment și multe altele. Platforma de dezvoltare de la QNAP permite dezvoltatorilor să creeze numeroase aplicații, adăugând mai multă valoare seriilor TS-x31 și furnizând funcționalități nelimitate utilizatorilor.
www.computergames.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus