Stiri de ultima ora

QNAP lansează aplicația Qphoto pentru iOS, cu interfață personalizată pentru iPad și suport pentru CloudLink

QNAP lansează aplicația Qphoto pentru iOS, cu interfață personalizată pentru iPad și suport pentru CloudLink
IT & Media
Utilizatorii pot căuta rapid fotografiile în funcție de etichetă sau dată, pot naviga flexibil printre fotografii folosind modurile de afișare cronologic, listă, miniatură sau foldere, pot încărca și descărca fișierele de pe serverul NAS și pot partaja fotografiile prin e-mail sau pe rețelele sociale.

Qphoto pentru iOS are o grafică personalizată pentru iPad, atât în modul vertical, cât și în cel orizontal. “Este convenabil ca iPad-ul să fie folosit în modul vertical, însă în același timp este eficient să vizualizezi conținutul în modul orizontal,” a declarat Cherry Chen, manager de produs în cadrul QNAP. “Interfața personalizată a aplicației Qphoto poate oferi cea mai bună experiență de navigare, indiferent de cum este orientat ecranul iPad-ului. ”

Noua aplicație rulează pe dispozitivele cu iOS, începând de la versiunea iOS 7. Pentru a se bucura de toate funcțiile Qphoto, utilizatorii trebuie să actualizeze sistemul de operare al unității NAS QNAP la firmware-ul QTS 4.2 (sau la o versiune superioară) și să instaleze Photo Station (versiunea 5.0 sau una mai nouă) din magazinul QTS App Center.
www.connect.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus