Stiri de ultima ora

Programul “rabla” în variantă Apple: dai iPhone-ul vechi şi cumperi altul la preţ redus (Telefoane mobile)

Programul “rabla” în variantă Apple: dai iPhone-ul vechi şi cumperi altul la preţ redus (Telefoane mobile)
IT & Media
În funcţie de culoarea carcasei şi gradul de uzură, utilizatorii care aleg să renunţe la telefonul iPhone 4 sau iPhone 4S cu 16GB memorie pot primi o reducere între 120 şi 200 dolari, sub forma unui cupon pe care îl pot folosi la achiziţionarea unui alt telefon iPhone. Ţinând cont de condiţiile impuse, ca telefonul dat la schimb să fie în stare de funcţionare şi nu foarte uzat, recompensa de maximum 200 dolari poate părea mică, însă de multe ori este suficientă pentru a acoperi costul achiziţionării unui telefon nou în pachet cu abonament pe 2 ani.

Cât despre telefoanele date la schimb, acestea sunt mai întâi recondiţionate în centre de service specializate, după care ajung în magazine din ţări cu economii emergente, unde sunt revândute la un preţ ajustat pe măsura puterii de cumpărare din regiunile respective.

Ţinând cont şi de faptul că numai 20% dintre vânzările de telefoane iPhone se fac în magazinele Apple, noul program poate fi şi o cale de a atrage mai mulţi vizitatori în centrele Apple Store, unde ar putea fi convinşi să achiziţioneze şi alte produse din oferta companiei.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus