Stiri de ultima ora

Principala modificare pe care Apple vrea s-o aducă următorului iPad Pro - revista connect, gadgets & lifestyle.

Principala modificare pe care Apple vrea s-o aducă următorului iPad Pro - revista connect, gadgets & lifestyle.
IT & Media
De ani de zile, Apple încearcă să-și reducă produsele pentru a le face cât mai subțiri. Deși este frumos de văzut, nu este foarte practic, deoarece a face produse subțiri înseamnă a sacrifica anumite caracteristici sau a le compromite, cum ar fi să nu poți găzdui baterii mai mari, de exemplu.

Cu toate acestea, pentru iPad Pro 2021, Apple va merge în direcția opusă. Zvonurile recente au sugerat că, pentru tabletă, Apple ar putea de fapt să o facă mai groasă. Aspectul său exterior nu va diferi prea mult de predecesorii săi, dar, în ceea ce privește grosimea, va fi cu 0,5 mm mai gros. Dacă este sau nu ceva ce utilizatorii vor putea observa rămâne de văzut.

Raportul susține că motivul creșterii grosimii este acela că va găzdui mai bine noul hardware care va intra pe tabletă, dar care sunt aceste schimbări, nu este clar. Au apărut zvonuri conform cărora noua tabletă ar putea veni cu un mini ecran LED în loc de LCD, precum modelele anterioare, și că ar avea camere suplimentare pe spate.

De asemenea, s-a zvonit că tableta va fi lansată în martie alături de accesoriul de urmărire AirTags, despre care se zvonea de mult timp.

The post Principala modificare pe care Apple vrea s-o aducă următorului iPad Pro appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

www.connect.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus