Stiri de ultima ora

Primul monitor de ultimă generație Huawei și un nou televizor inteligent de 75 inch apar pe internet - revista connect, gadgets & lifestyle.

Primul monitor de ultimă generație Huawei și un nou televizor inteligent de 75 inch apar pe internet - revista connect, gadgets & lifestyle.
IT & Media
Interdicția SUA a afectat grav afacerea smartphone-urilor Huawei. Drept urmare, Consumer Business Group (CBG) al companiei s-a concentrat în ultimul timp pe alte produse. Conform noilor certificări, firma ar putea lansa în curând primul său monitor high-end și un nou televizor inteligent.

Anul trecut, Huawei a lansat MateStation B515 ca primul său computer desktop. Pachetul include un procesor, monitor, tastatură și mouse. Compania vinde chiar și acest monitor (AD80HW) separat. Cu alte cuvinte, este primul monitor Huawei.Acum, conform unei certificări 3C, gigantul chinez al telecomunicațiilor ar putea lansa în curând un monitor high-end. Acest viitor monitor Huawei cu numele de cod HSN va fi livrat cu un adaptor de 135W cu numărul de model HW-200675CD1.

În funcție de capacitatea de intrare a acestui monitor, bloggerul care l-a distribuit pe Weibo sugerează că acesta este un model de ultimă generație. Din păcate, nu se știe nimic altceva despre acest monitor, cu excepția faptului că este fabricat de BOE (Hefei BOE Vision-electronic Technology Co, Ltd.)

The post Primul monitor de ultimă generație Huawei și un nou televizor inteligent de 75 inch apar pe internet appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

www.connect.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus