Stiri de ultima ora

Popcorn Time, supranumit şi „Netflix-ul piraţilor”, se întoarce cu o nouă versiune a aplicaţiei de streaming

Popcorn Time, supranumit şi „Netflix-ul piraţilor”, se întoarce cu o nouă versiune a aplicaţiei de streaming
IT & Media
Aplicaţia oferă acces gratuit tuturor la o colecţie impresionantă de filme şi seriale, multe dintre ele fiind disponibile contra cost pe alte servicii legale, în timp ce unele încă rulează în cinematografe, sau urmează abia peste câteva luni să apară în format digital. Acest lucru a atras şi atenţia autorităţilor care de-a lungul timpului a blocat-o atât cât s-a putut. De aceea de câteva ori, aplicaţia nici măcar nu a mai fost disponibilă pentru download, în timp ce anumite ţări a oprit accesul la adresele IP pe care aceasta le folosea.

Dacă doreaţi să vedeţi filme noi precum Star Wars: Rise of Skywalker, Sonic The Hedgehog, Birds of Prey sau 1917, cinematograful era singura opţiune legală simplă. Acum că cinematografele sunt periculoase, întrucât pot contribui la răspândirea virusului, dar în multe locuri de pe glob sunt şi închise din cauza intrării în stare de urgenţă a statelor, opţiunile mai puţin legale precum Popcorn Time sunt printre singurele metode rapide.

Popcorn Time este disponibil acum pe Windows, macOS, Linux, Android şi iOS (fără jailbreak). Puteţi descărca aplicaţia de pe site-ul dedicat , însă faceţi asta luând în calcul riscul repercusiunilor legale. În funcţie de ţara în care locuiţi, legile copyright-ului ar putea să ducă la mustrări sau chiar amenzi pentru folosirea unui astfel de serviciu, statele putând apela la companiile telecom pentru a verifica traficul de internet.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus