Stiri de ultima ora

Pablo Escobar Fold 1 este cel mai ieftin telefon pliabil de pe piaţă. Fratele traficantului de droguri vrea să învingă Apple (Telefoane mobile)

Pablo Escobar Fold 1 este cel mai ieftin telefon pliabil de pe piaţă. Fratele traficantului de droguri vrea să învingă Apple (Telefoane mobile)
IT & Media
Roberto Escobar, fratele infamului traficant de droguri Pablo Escobar, lansează un smartphone cu ecran pliabil numit Pablo Escobar Fold 1. Acesta este nu doar cel mai ieftin smartphone pliabil de pe piaţă, reclama anunţând acest model cu un preţ de numai 350 de dolari americani, ci şi modul în care Escobar va „învinge Apple”. Nu trebuie să vă verificaţi calendarele, nu este 1 aprilie, iar Pablo Escobar Fold 1 nu este o glumă. Este doar un telefon chinezesc rebranduit.

Pablo Escobar Fold 1 – un FlexPai auriu

Probabil că vă amintiţi despre modelul Royole FlexPai , primul dispozitiv cu ecran pliabil, care a fost anunţat şi lansat anul trecut tot prin luna decembrie. Acesta s-a dovedit a fi un eşec pe piaţă, oferind un sistem de pliere destul de rudimentar, un hardware nu foarte bine construit şi o experienţă software deloc adaptată noului format.

Pablo Escobar Fold 1 este exact acelaşi telefon, cu aceleaşi specificaţii hardware şi cu acelaşi design, însă la un preţ mult mai mic. În timp ce Royole depăşea anul trecut 1.000 de dolari, noul dispozitiv cu brandul Escobar costă de trei ori mai puţin. Se pare că existau nişte stocuri de FlexPai care nu s-au vândut, iar Royole a preferat să scape de ele şi să le rebranduiască pentru Roberto Escobar.

Pablo Escobar Fold 1 – Specificaţii

Telefonul este bazat pe un chipset Snadpragon 855 de la Qualcomm, 6 GB RAM, vine cu un ecran de 7,8” AMOLED pliabil, camere de 16 şi 20 megapixeli şi 128 GB spaţiu de stocare intern. Pentru 500 de dolari, Escobar va pune la vânzare şi o versiune cu 8 GB RAM şi 512 GB stocare.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus