Stiri de ultima ora

Origin lansează PC-uri de gaming cu console PS4 şi Xbox One integrate (PC)

Origin lansează PC-uri de gaming cu console PS4 şi Xbox One integrate (PC)
IT & Media
Origin, una dintre cele mai cunoscute companii atunci când vine vorba de asamblarea sistemelor special concepute pentru gaming, a prezentat la CES 2020 un concept adresat jucătorilor ce iubesc atât jocurile de PC, cât şi pe cele pentru console. Astfel, modelele The Big O incorporează atât o configuraţie potentă de PC, capabilă să facă faţă oricărui joc modern, cât şi o consolă, fie PlayStation 4 Pro, fie Xbox One S.

Conceput iniţial pentru a găzdui, în aceeaşi carcasă, atât componentele necesare unui PC de gaming serios, cât şi ambele console amintite mai devreme, The Big O a fost regândit pentru a se rezuma la numai una dintre console, din raţiuni economice, preţurile acestor sisteme urmând să pornească de la 2500$.

Utilizatorii vor putea opta astfel între modele echipate fie cu “măruntaiele” unui PlayStation 4 Pro, fie cu cele ale unui model All Digital Edition de Xbox One S, ambele urmând să fie integrate într-o carcasă personalizată Corsair Crystal Series 280X. Evident, Origin a renunţat la ventilaţia originală a consolelor, adaptând aceste sisteme pentru a folosi un sistem de răcire cu lichid, ce va deservi atât componentele de consolă, cât şi pe cele de PC.

Rămâne de văzut totuşi ce succes vor înregistra aceste modele Origin Big O, având în vedere că anul acesta vor fi lansate noile console PlayStation 5 şi Xbox Series X.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus