Stiri de ultima ora

OPPO începe să lanseze suport iOS pentru smartwatch cu aplicația HeyTap Health - revista connect, gadgets & lifestyle.

OPPO începe să lanseze suport iOS pentru smartwatch cu aplicația HeyTap Health - revista connect, gadgets & lifestyle.
IT & Media
OPPO își extinde portofoliul de produse cu dispozitive portabile și lansări de produse audio alături de smartphone-urile sale. Compania și-a consolidat locul pe segmentul audio cu Enco M31 și cu Enco X mai ieftin decât AirPods. În plus, ceasul său OPPO este unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente Android Wear pe care le puteți cumpăra pe piață la un preț accesibil. Cu toate acestea, produsele au fost limitate la Android până în prezent, fără suport pentru iPhone.

OPPO a început să își lanseze aplicația HeyTap Health pentru platforma iOS. Aplicația va permite asocierea ceasului OPPO cu un iPhone. Poți utiliza aplicația pentru a regla setările, precum și pentru a sincroniza datele și a le vizualiza pe iPhone. Mai mult, se pot sincroniza informațiile cu sănătatea proprie a Apple după autorizare.

Pentru referință, înainte de aceasta, OPPO Watch avea opțiunea de a sincroniza datele smartwatch-ului cu dispozitivele Android și iOS utilizând aplicația Wear OS de la Google. Acum, se poate sincroniza și cu iPhone utilizând propria aplicație HeyTap Health a OPPO.

Acestea fiind spuse, aplicația HeyTap pentru dispozitive audio nu a fost încă lansată. Poate fi folosit pentru a asocia una dintre cele mai bune căști TWS accesibile – OPPO Enco X cu dispozitive Android. Din păcate, utilizatorii de iPhone vor trebui să aștepte o alternativă AirPods la un buget redus. În timp ce căștile se conectează cu dispozitivele Apple, nu primești aplicația pentru a personaliza lucruri precum gesturile.

The post OPPO începe să lanseze suport iOS pentru smartwatch cu aplicația HeyTap Health appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

www.connect.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus