Stiri de ultima ora

Noul Nokia cu Android, la vanzare. Cat costa smartphone-ul low-cost

Noul Nokia cu Android, la vanzare. Cat costa smartphone-ul low-cost
IT & Media
Noul smartphone Nokia cu sistem de operare Android, X A110, cu nume de cod Normandy, despre care informatiile din presa arata ca va fi lansat la MWC 2014, se gaseste in oferta unui magazin online vietnamez.

Desi este de asteptat ca noul smartphone low-cost sa fie prezentat in cursul acestei luni, inca nu este clar pretul pentru acest model, insa se pare ca se va situa in jurul a 110 dolari, conform WMPoweruser, citat de CNet .

Pe langa modelul Nokia X A110, magazinul online vitenamez mai afiseaza si un pret de circa 160 de dolari pentru modelul Lumia 525.

Informatiile despre lansarea acestui model au aparut in ultimele doua luni si arata ca este destinat pietelor in dezvoltare.

Totusi, acestea mai arata ca modelul nu va putea accesa magazinul de aplicatii Google Play. In schimb, va putea folosi diverse servicii ale Nokia si Microsoft , inclusiv Here maps si Mix Radio. Si Nokia va pune la dispozitia utilizatorilor un magazin de aplicatii unde vor fi disponibile cele mai cautate aplicatii, cum ar fi Skype, Facebook si Twitter .

Nokia are programata o conferinta la expozitia MWC din Barcelona pe 24 februarie, in piata fiind speculatii ca aici va fi prezentat noul model.
business24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus