Stiri de ultima ora

Noul Apple Watch ar putea detecta simptomele de COVID-19 |

Noul Apple Watch ar putea detecta simptomele de COVID-19 |
IT & Media
Apple Watch este deja cel mai bine vândut ceas din lume, fie că vorbim despre cele inteligente sau despre întreaga categorie la nivel mondial. Noul model însă, ce va fi lansat în această toamnă, vine cu funcții adaptate vremurilor pe care le trăim. Mai exact, Apple Watch Serie 6 va putea depista anumite simptome de COVID-1 9 chiar înainte ca acestea să se manifeste.

Apple Watch Serie 6 va putea depista anumite simptome de COVID-19

Cel mai recent software watchOS 7 susţine urmărirea somnului şi va fi disponibil pentru ceasurile Apple actuale, dar sunt aşteptate şi alte funcţii. Zvonurile au sugerat că ceasul va măsura şi saturaţia oxigenului în sânge.

Noul Apple Watch va fi echipat cu un nou senzor, un oximetru, care poate calcula nivelul de oxigen din sânge, instrument care poate salva viețile utilizatorilor în anumite situații, întrucât va putea depista anumite simptome de COVID-19 chiar înainte ca acestea să se manifeste, potrivit Go4it .

Nivelul de oxigen din sânge poate să indice și alte afecțiuni precum probleme cu inima sau probleme ale creierului. Astfel, utilizatorii ar putea fi încurajați să meargă la un spital pentru analize, situație în care ar putea depista din timp diverse probleme care le-ar putea pune viața în pericol.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus