Stiri de ultima ora

Nokia plănuiește să lanseze noi telefoane în 2021 - Revista connect Romania

Nokia plănuiește să lanseze noi telefoane în 2021 - Revista connect Romania
IT & Media
Potrivit Nokiapoweruser, HMD Global se pregătește să își mărească portofoliul. De la Nokia 1.4 până la Nokia 7.3 și 7.4, aceștia vor să lanseze o mulțime de telefoane noi. Primul care sosește este Nokia 1.4, fiind programat pentru luna februarie. Majoritatea specificațiilor telefonului sunt deja cunoscute.

Vor urma Nokia 6.3 și 6.4 5G care ar trebui să fie dezvăluite la sfârșitul Q1 sau începutul Q2 anul acesta. Se crede că numele de cod „Quicksilver” care a apărut zilele trecute aparține Nokia 6.3 / 6.4 5G. Specificațiile pentru cele două dispozitive sunt, de asemenea, cunoscute.

Ultimele, însă nu cele din urmă, sunt chiar Nokia 7.3 / 7.4 5G, ce vor fi lansate la sfârșitul lunii februarie sau martie.

Informațiile nu sunt unele oficiale, dar zvonurile coincid cu strategia Nokia și cu planurile acestora pentru 2021, mai exact de a lansa cel puțin patru smartphone-uri cu conectivitate 5G pe parcursul anului acesta. Nokia 5.5 și Nokia 8.4 sunt, de asemenea, în curs de desfășurare și vor fi lansate undeva in a doua jumătate a anului.

The post Nokia plănuiește să lanseze noi telefoane în 2021 appeared first on Revista connect Romania.

www.connect.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus