Stiri de ultima ora

Nokia ar putea lansa foarte curând un telefon cu ecran pliabil (Telefoane mobile)

Nokia ar putea lansa foarte curând un telefon cu ecran pliabil (Telefoane mobile)
IT & Media
Telefoanele Nokia din ultimii câţiva ani au fost apreciate pentru preţurile accesibile raportate la concurenţă, construcţie de calitate şi software foarte „curat” şi actualizat rapid, însă niciunul nu a reuşit să ţină pasul cu tehnologia şi tendinţele din piaţă. Este posibil însă ca în 2020, HMD Global să încerce şi ceva mai riscant cu acest brand, cele mai noi zvonuri vorbind despre un smartphone cu ecran pliabil, care ar putea fi lansat în viitorul apropiat.

Până la acel moment însă vom fi văzut deja lansările modelelor Motorola Razr şi Samsung Galaxy Z Flip, pe lângă modelele Galaxy Fold şi Huawei Mate X. Ba chiar la MWC 2020 sunt aşteptate şi noi telefoane pliabile din partea altor companii. De exemplu, Huawei ar putea lansa noul Mate Xs, generaţia a doua de dispozitive pliabile, în cadrul evenimentului, în timp ce prototipuri de la producători din China precum TCL, Xiaomi sau Oppo sunt de asemenea aşteptate, chiar dacă nu vor fi prezentate drept produse gata de lansare.

Rămâne de văzut însă ce format de ecran pliabil adoptă HMD Global pentru telefonul lor Nokia. Galaxy Fold şi Huawei Mate X încearcă să ofere o experienţă de utilizare 2-in-1, cu ecran mic pentru activităţi de telefon şi ecran deschis pentru productivitate şi consum multimedia, în timp ce Motorola Razr şi viitorul Galaxy Z Flip încearcă să reducă dimensiunile unui smartphone modern prin pliere pe verticală.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus