Stiri de ultima ora

Noile telefoane BlackBerry cu tastaturi hardware clasice și 5G vor fi lansate în acest an - revista connect, gadgets & lifestyle.

Parteneriatul dintre BlackBerry și TCL s-a încheiat anul trecut, dar a durat doar câteva luni până la următoarea colaborare – OnwardMobility a anunțat că va proiecta și vinde telefoane cu marcă BlackBerry în 2021. Astăzi, CEO-ul Peter Franklin a confirmat acest lucru despre compania sa care se află pe drumul cel.

Telefoanele vor fi ușor de recunoscut – vor avea acea tastatură hardware clasică BlackBerry. Cu toate acestea, toate vor fi moderne în interior și vor sprijini rețelele 5G.

În prezent, OnwardMobility lucrează cu Foxconn pentru a dezvolta primele modele. Aceste dispozitive vor fi lansate în America de Nord și Europa, dar vor fi disponibile și în Asia. Nu există încă un interval de timp exact, dincolo de obiectivul larg „2021”.

Obiectivul principal al noilor telefoane BlackBerry va fi securitatea. În continuare va beneficia de experiența BlackBerry de zeci de ani în construirea de servicii de comunicații sigure pentru corporații.

The post Noile telefoane BlackBerry cu tastaturi hardware clasice și 5G vor fi lansate în acest an appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

www.connect.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus