Stiri de ultima ora

Motorola lanseaza in Romania noul smartphone moto g30 |

Motorola lanseaza in Romania noul smartphone moto g30 |
IT & Media
La o săptămână după anunțarea dispozitivului în Europa, Motorola lansează în România moto g30. Noul smartphone din gama moto g oferă experiențe incredibile prin sistemul de camere de 64MP, performanțe îmbunătățite și o baterie pregătită pentru toate scenariile de utilizare. 

Bateria de 5000 mAh oferă autonomie de peste două zile printr-o singură încărcare.3 În plus, încărcarea TurboPower™ 20 oferă cu până la 12 ore de autonomie în doar 20 de minute de încărcare.4 Qualcomm® Snapdragon™ 662 crește performanța dispozitivului pentru editare fără efort, partajare rapidă și jocuri cu o grafică clară. Mai mult, cei 6 GB de memorie RAM, oferă utilizatorului posibilitatea de a trece rapid de la o aplicație la alta. 

Inovații software utile

My UX se bazează pe sistemul de operare Android de la Google și oferă setări personalizate. Pe lângă funcțiile deja cunoscute de utilizatorii Motorola, cum ar fi aprinderea rapidă a lanternei printr-un simplu gest sau pornirea camerei cu o răsucire a încheieturii mâinii, noua glisare permite împărțirea ecranului în două pentru realizarea mai multor activități simultan. 

My UX nu împiedică o experiență Android curată; utilizatorii se pot bucura de puterea deplină a lui Android 11 fără skinuri software ciudate sau aplicații duplicate. Conversațiile sunt gestionate mai bine în aplicațiile de mesagerie, controlul dispozitivelor conectate este îmbunătățit, iar confidențialitatea datelor este mai practică în această actualizare de la Google. Android 11 aduce, de asemenea, funcții de accesibilitate noi și îmbunătățite utilizatorilor Motorola.

Disponibilitate și prețuri
www.hit.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus