Stiri de ultima ora

Monitorul profesional ViewSonic VP2785-2K a obținut certificarea Fogra

Monitorul profesional ViewSonic VP2785-2K a obținut  certificarea Fogra
IT & Media
ViewSonic, lider global pe piața soluțiilor de afișare, anunță că monitorul profesional VP2785-2K a obținut certificarea FograCert Softproofing System datorită performanțelor excelente în redarea culorilor și omogenității deosebite. Fogra, o organizație germană de cercetare din domeniul graficii, este considerată la nivel internațional o autoritate independentă  respectabilă de certificare a monitoarelor de top, create pentru aplicații cu cerințe grafice deosebite.

FograCert Softproofing System reprezintă unul dintre cele mai respectabile standarde de calitate vizuală din domeniul artelor grafice. Acesta include aspecte tehnice pentru echipamente hardware din domeniul vizual, care asigură concordanța dintre culorile redate pe ecran și cele tipărite. Printre elementele cheie, se numără caracteristici precum spectrul de culoare, uniformitate și comportamentul la încălzire.

După cum știu toți profesioniștii cu experiență din domeniul artei grafice, toate etapele din procesul de creație sunt la fel de importante, aici încadrându-se atât designul premergător, cât și analizele ulterioare efectuate la nivelul întregii echipe și chiar întâlnirile cu clienții din etapele finale. Din acest motiv, precizia de top și omogenitatea excelentă a culorilor redate de VP2785-2K permit parcurgerea cu ușurință a tuturor acestor etape. Iar rapoartele de culoare ViewSonic garantează că fiecare monitor profesional este calibrat încă din fabrică.

VP2785-2K folosește un panou de 27” cu rezoluție WQHD (2560 x 1440) pentru afișarea conținutului creat cu un nivel maxim de detalii. Cu o acoperire de 100% pentru spectrul Adobe RGB și de 96% pentru DCI-P3, VP2785-2K asigură un plus de flexibilitate prin faptul că le permite utilizatorilor să lucreze cu mai multe culori decât cele puse la dispoziție de spectrul sRGB. Acest lucru înseamnă că profesioniștii axați pe creație, precum cei care lucrează cu conținut cinematografic digital sau cei care pregătesc fotografii pentru a fi tipărite, beneficiază de un set de nuanțe mai bogat.
mobile247.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus