Stiri de ultima ora

Modelele Pixel mai vechi primesc funcția de astrofotografie, disponibilă inițial doar pe Pixel 4

Modelele Pixel mai vechi primesc funcția de astrofotografie, disponibilă inițial doar pe Pixel 4
IT & Media
Google a anunțat la începutul acestei luni că funcția de astrofotografie va deveni disponibilă și pentru utilizatorii care au modele mai vechi de telefon, respectiv Pixel 2, Pixel 3 și Pixel 3a.

Modul astrofotografie permite utilizatorilor să facă fotografii foarte clare cu stelele de pe cer. Funcția este posibilă datorită versiunii 7.2 a aplicației Google Camera.

Desigur, pentru a putea face poze de calitate, telefonul trebuie fixat pe un trepied. Camera va înregistra 15 cadre în decurs de 4 minute, iar datorită algoritmilor de Inteligență Artificială, aplicația va compensa automat orice mișcare ar avea loc în acest interval. În acest fel, fotografiile vor ieși foarte clare.

Funcția de astrofotografie se activează automat dacă telefonul are setat modul Night Sight și camera este îndreptată spre cer.

Versiunea 7.2 a aplicației Google Camera poate fi descărcată din Google Play Store, dar poate fi folosită numai pe un smartphone care are Android 10.

Prin urmare, pentru modelele Pixel mai vechi, utilizatorii trebuie să facă mai întâi un update al sistemului de operare, scriu cei de la Phone Arena.  
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus