Stiri de ultima ora

Microsoft Surface Duo ar putea fi o mare dezamăgire. Specificațiile care „l-au dat de gol”

Microsoft Surface Duo ar putea fi o mare dezamăgire. Specificațiile care „l-au dat de gol”
IT & Media
După anunțarea telefonului Surface Duo, în luna octombrie, Microsoft nu a mai dezvăluit prea multe despre dispozitiv. Însă se pare că el este destul de aproape de lansare, iar veștile nu sunt neapărat unele bune. 

În cadrul unui eveniment de anul trecut, Microsoft a dezvăluit doar că telefonul ar urma să aibă două ecrane de 5,6 inci (fiecare cu rezoluție de 1800 x 1350 pixeli), ținute împreună de o balama. Deci un sistem foarte diferit de un ecran pliabil, așa cum am văzut la Galaxy Fold, de exemplu.

Informațiile apărute recent mai arată și că device-ul va avea un procesor Snapdragon 855, 6GB de RAM și versiuni cu 64 și 256 GB spațiu de stocare. Windows Central notează și că decizia de a integra un procesor mai vechi, în loc de cel mai recent Snapdragon 865 are de a face cu o solicitare venită din partea Qualcomm, pentru că orice alt producător de smartphone-uri care încorporează un Smapdragon 865 trebuie să include și un cip 5G separat.

Din păcate, Duo nu va avea loc pentru un procesor extra, iar asta înseamnă și că telefonul nu va fi compatibil 5G.

De asemenea, acesta vine la pachet cu o baterie mediocră de 3.460 mAh, cu toate că sursele citate de Windows Central susțin că aceasta ar putea alimenta dispozitivul timp de o zi întreagă. Telefonul mai are un port USB-C pentru încărcare rapidă, dar nu va suporta wireless charging și nici tehnologia NFC. 
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus