Stiri de ultima ora

Microsoft dezvăluie Fable Legends

Microsoft dezvăluie Fable Legends
IT & Media
Vă spuneam ieri că la Gamescom 2013 ar putea fi dezvăluit un nou titlu Fable, zvonuri în acest sens existând de ceva vreme.

Informația s-a dovedit adevărată, Microsoft anunțând Fable Legends, un joc online ce va fi disponibil doar pentru Xbox One. Acțiunea din Fable Legends se va desfășura cu 400 de ani înainte de evenimentele din primul joc Fable și va da posibilitatea jucătorilor să intre în rolul unui erou sau al unui nelegiuit.

Din perspectiva eroului, Fable Legends va putea fi jucat alături de alți trei prieteni, sau de trei personaje controlate de AI. Vor exista patru tipuri diferite de luptători din care să vă alegeți reprezentantul în universul virtual – spadasin, vrăjitor, barbar și arcaș.

Dacă veți alege să fiți nelegiuit mecanica jocului va fi diferită. În loc să controlați un singur personaj veți avea la dispoziție capcane, lighioni și forțele naturii pe care să le folosiți pentru a împiedica progresul eroilor. A fost oferit și un prim trailer pentru Fable Legends, mai multe detalii fiind așteptate în zilele următoare.
www.computergames.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus