Stiri de ultima ora

Microsoft a fixat data de lansare pentru tabletele Surface 2 (Tablete)

Microsoft a fixat data de lansare pentru tabletele Surface 2 (Tablete)
IT & Media
Organizat la New York în data de 23 septembrie, evenimentul de presă va aduce în centrul atenţiei o nouă generaţie de tablete bazate pe Windows, actualizate cu hardware nou şi o ediţie revizuită a sistemului Windows 8, trecut la versiunea 8.1.

Din punct de vedere al hardware-ului folosit, în centrul atenţiei vor fi tabletele din familia Surface 2 Pro. Echipate cu procesoare Intel Core din generaţia a patra (Haswell), noile tablete plusează cu cel puţin 2 ore de autonomie în plus faţă de modelul anterior, fiind totodată mai subţiri şi mai uşoare. Cei care plănuiesc să înlocuiască vechiul laptop cu o tabletă din generaţia Surface 2 vor aprecia prezenţa a 8GB memorie RAM şi noua tastatură Power Cover , echipată cu acumulator auxiliar.

Varianta accesibilă, tableta Surface 2, foloseşte o platformă cu chipset Nvidia Tegra 4 şi rulează sistemul de operare Windows RT 8.1.

Ambele tablete dispun de ecran cu rezoluţie 1080p. Potrivit zvonurilor, autonomia tabletelor Surface 2 şi Surface 2 Pro oscilează în jurul pragului de 8 ore, sau mai mult dacă folosim accesoriul Power Cover.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus