Stiri de ultima ora

LG UltraGear încheie un parteneriat cu una dintre cele mai mari organizații eSports din lume - Revista connect Romania

LG UltraGear încheie un parteneriat cu una dintre cele mai mari organizații eSports din lume - Revista connect Romania
IT & Media
LG  și-a format un renume in rândul gamerilor atunci când a lansat gama sa de monitoare UltraGear, insă continua să își pună amprenta în această industrie printr-un parteneriat cu una dintre cele mai mari organizații de eSports din lume.

Gen. G deține și operează opt echipe profesionale din Statele Unite, Coreea de Sud și China – piețe de eSports importante în lume – fiecare echipă specializându-se într-un joc multiplayer precum League of Legends, Overwatch și PlayerUnknown’s Battlegrounds. Colaborarea dintre LG și Gen. G, a șasea cea mai valoroasă companie de jocuri din lume, are ca scop extinderea scenei eSports la nivel internațional cu ajutorul monitoarelor de gaming LG UltraGear™.

Parteneriatul cu Gen. G permite companiei LG să dovedească sprijin comunității de gaming, mai ales celor din rândul Generation Z și Millenials. Monitoarele UltraGear accelerează pasiunea pentru gaming prin calitatea imaginii și viteză. Lider de piață, beneficiază de caracteristicile necesare pentru a profita la maximum de cele mai recente jocuri pentru PC și pentru consolă, având primul display cu rezoluție 4K din lume și tehnologie Nano IPS cu timp de răspuns Gray-to-Gray de 1 ms.

„Având un brand tânăr și dinamic precum LG UltraGear ca partener, ne dorim să oferim cea mai bună experiență de joc nu doar jucătorilor profesioniști, ci și fanilor gaming-ului din întreaga lume”, a declarat Chris Park, CEO al Gen.G Esports.  Parteneriatul dintre cele două mari companii este unul promițător pentru clienții și fanii acestora.

„Acest parteneriat oferă lui LG oportunitatea de a sprijini în mod activ comunitatea de gaming, în timp ce gama noastră LG UltraGear 2021 va permite gamerilor de elită ai Gen.G să performeze la maxim”, a declarat Jang Ik-hwan, senior vice president și head of the IT business unit al LG Electronics Business Solutions. „Suntem mândri că jucăm un rol în creșterea lumii interesante a e-sporturilor și oferim cea mai bună experiență de joc prin intermediul monitoarelor noastre excepționale de gaming.”

Gama de monitoare de gaming LG UltraGear 2021 a fost expusă în standul expozițional virtual al LG în timpul CES 2021 începând cu 11 ianuarie.

The post LG UltraGear încheie un parteneriat cu una dintre cele mai mari organizații eSports din lume appeared first on Revista connect Romania.

www.connect.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus