Stiri de ultima ora

LG dezvăluie monitorul ideal pentru birouri înghesuite (Monitoare)

LG dezvăluie monitorul ideal pentru birouri înghesuite (Monitoare)
IT & Media
Parte din gama LG UltraFine, noul model UltraFine Ergo se ataşează de marginea mesei de birou folosind un mecanism tip menghină şi include un picior de susţinere care permite aşezarea ecranului în aproape orice poziţie.

Vorbind strict despre ecran, avem de-a face cu un display 4K de 32 inch cu o rată de actualizare de 60Hz, suport FreeSync, luminozitate de 350 nits şi acoperire de 95% a spectrului de culoare DCI P3.

Monitorul LG UltraFine Ergo este mai puţin un produs adresat utilizatorilor Mac OS şi mai mult un monitor pentru uz general. Nu există niciun port Thunderbolt 3, portul său USB-C rămânând singura opţiune pentru transferuri rapide de fişiere.  

Totuşi, cei care vor să beneficieze de cele mai avansate tehnologii ale momentului vor găsi la ediţia CES 2020 şi un model cu format wide şi rezoluţie 3840 x 1600 piexli. LG 38WN05C are suport Thunderbolt 3, o rată de reîmprospătare a ecranului de 144Hz, panou Nano IPS cu timp de răspuns 1ms, certificare DisplayHDR 600 şi tehnologie G-Sync, suficient pentru a mulţumi chiar şi cei mai exigenţi pasionaţi de jocuri PC.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus