Stiri de ultima ora

Lenovo pregătește lansarea telefonului cu cea mai rapidă încărcare din lume 

Lenovo pregătește lansarea telefonului cu cea mai rapidă încărcare din lume 
IT & Media
În ziua de astăzi, ne dorim ca telefoanele noastre mobile să aibă ecrane cât mai mare și mai luminoase, vrem ca dispozitivele să fie cât se poate de rapide, însă și autonomia bateriei se dovedește a fi extrem de importantă. 

Compania Lenovo este conștientă de acest aspect și se pare că pregătește o surpriză din acest registru pentru viitorul telefon de gaming. Recent, producătorul a publicat un teaser pe rețeaua chineză de socializare Weibo, dând indicii referitoare la implementarea unei tehnologii spectaculoase de încărcare rapidă la 90 de wați, iar zvonurile referitoare la un smartphone de gaming s-au înmulțit în ultimele săptămâni.

De asemenea, potrivit unor informați publicate de site-ul Indian Pricebaba.com, telefonul va fi lansat sub brandul Legion și va avea o baterie-gigant de 5050 mAh, alături de un procesor Snapdragon 865.

Dacă informațiile se vor adeveri, atunci acest nou device Lenovo Legion ar urma să fie telefonul care se încarcă cel mai repede, dintre toate cele de pe piață, existând posibilitatea ca nivelul bateriei să ajungă de la 0 la 100% în aproximativ jumătate de oră. 
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus