Stiri de ultima ora

Lenovo lansează ThinkPad P1 şi ThinkPad P72 (Laptopuri)

Lenovo lansează ThinkPad P1 şi ThinkPad P72 (Laptopuri)
IT & Media
Lenovo a anunţat extinderea portofoliului de staţii grafice mobile prin lansarea modelelor ThinkPad P1 şi ThinkPad P72.

Cea mai subţire şi uşoară staţie grafică mobilă din portofoliul Lenovo, ThinkPad P1 promite utilizatorilor o experienţă premium, atât în ceea ce priveşte aspectul dar şi componentele hardware folosite. Portabilul se face remarcat cu un touchpad negru, de sticlă, tastatură şi carcasă cu finisaje premium.

Certificat pentru principalele aplicaţii ISV, ThinkPad P1 dispune de procesoare Intel Xeon şi memorie ECC. Cumpărătorii pot alege până la procesoare Core i9 cu viteze de 4.6 GHz în modul Turbo, plăci grafice profesionale NVIDIA Quadro P1000 şi P2000.

Experienţa în utilizare poate fi completată cu ecran tactil 4K UHD de 15”, acoperind 100% din spectrul de culoare Adobe, cameră cu infraroşu, capacitate de stocare de 4TB a unui SSD M.2 PCle şi 64GB memorie RAM pe 2667 MHz.

Lenovo ThinkPad P72 este o staţie grafică proiectată pentru utilizatorii care îşi doresc performanţă şi putere de top.

Capacitatea de stocare instalabilă atinge 6TB, 128 GB memorie RAM şi 16GB memorie Intel Optane pentru scurtarea timpului de pornire a aplicaţiilor.

Staţiile ThinkPad P1 şi ThinkPad P72 vor fi disponibile la sfârşitul lunii august, cu preţuri începând de la 1949 dolari şi, respectiv, 1799 dolari.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus