Stiri de ultima ora

Lansarile IFA 2019: Produse puternice, branduri consacrate, inovatiile anului

Lansarile IFA 2019: Produse puternice, branduri consacrate, inovatiile anului
IT & Media
Toate desktop-urile RTX Studio dispun de placi grafice Quadro sau GeForce RTX, procesoare Intel Core i7 9700 sau procesoare echivalente si memorie RAM performanta.

Acer a lansat modele actualizate din gama sa populara de notebook-uri ultra-portabile Swift si din gama de desktop-uri Aspire all-in-one, toate echipate cu cele mai noi procesoare Intel Core din generatia 10 si Windows 10.

Acer Swift 5, cel mai usor notebook de 14 inci din lume

Acer Swift 5 cu ecran de 14 inci este cunoscut ca fiind cel mai usor din clasa sa, cu un sasiu realizat dintr-o combinatie perfecta intre aliaje magneziu-lithium si magneziu-aluminiu. Cea mai recenta versiune cântareste doar 990 grame cu optiunea grafica discreta NVIDIA GeForce MX250 sau chiar mai putin cu grafica actualizata Intel Iris Pro, si o grosime de doar 14.95 mm. Ecranul are o rama ingusta pe trei laturi si un raport ecran-sasiu de 86,4%.

Cu un procesor Intel Core pâna la i7-1065G7 din generatia 10 si un spatiu maxim de stocare de 512GB pe un SSD PCIe Gen 3x4, utilizatorii obtin performante puternice si o calitate excelenta a culorilor pe ecranul tactil IPS Full HD de 14 inci. Swift 5 are un conector USB 3.1 tip C cu functie completa care accepta Thunderbolt 3, dual-band Intel Wi-Fi 6 (802.11ax) si suporta Windows Hello printr-un cititor de amprenta integrat.

Proiectat pentru profesionisti in miscare, Swift 5 este un laptop usor si puternic, cu o durata de viata a bateriei de pâna la 12,5 ore pentru productivitate zilnica. Swift 5 suporta incarcarea rapida, oferind pâna la 4,5 ore de utilizare cu o singura incarcare de 30 de minute. Utilizatorii se pot autentifica prin simpla atingere a cititorului de amprente incorporat prin Windows Hello, pentru acces usor si mai sigur.

Acer lanseaza proiectorul LED portabil C250i cu proiectare din unghiuri multiple si primul din lume cu mod auto-portret

Noul proiector LED portabil Acer C250i are rezolutie Full HD, o baterie care dureaza pâna la 5 ore si conectivitate wireless.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus