Stiri de ultima ora

Instagram a adăugat o funcţie de recuperare a postărilor şterse |

Instagram a adăugat o funcţie de recuperare a postărilor şterse |
IT & Media
Exact cât timp vor rămâne acolo pentru recuperare va depinde de tipul de conținut în sine. Poveștile șterse vor rămâne până la 24 de ore în folderul Recycle Bin. Între timp, toate celelalte tipuri de conținut vor fi șterse complet 30 de zile mai târziu, dacă nu îl restabiliți.

Va exista și un alt obstacol înainte de a putea face asta. „Începând de astăzi”, explică Instagram , „vom cere oamenilor să verifice mai întâi că sunt deținătorii de cont legitimi atunci când șterg definitiv sau restabilește conținut din coș”.

Pentru recuperarea unei postări care se află în noul folder, utilizatorii pot accesa Setări din aplicația Instagram . Din opțiunea Cont, va apărea acum „Recycle Bin” în listă. De acolo, se poate restaura suportul media, fie, se poate șterge definitiv.

Cu toate acestea, chiar și cu asta, Instagram avertizează că nu tot conținutul va fi în mod necesar eliminat de pe serverele sale imediat. „Poate dura până la 90 de zile pentru a finaliza procesul de ștergere după ce începe”, clarifică compania . „Copiile conținutului dvs. pot rămâne după cele 90 de zile de stocare de rezervă pe care le folosim pentru recuperare în caz de dezastru, eroare de software sau alt eveniment de pierdere a datelor. Putem, de asemenea, să păstrăm informațiile dvs. pentru aspecte precum probleme legale, încălcări ale termenilor sau eforturi de prevenire a daunelor ”.

Instagram a schimbat secţiunea Stories

Amintim că Instagram de utilizare a secţiunii "Stories", tocmai pentru ca activitate să devină mult mai interactivă. Dacă, până acum, utilizatorul putea urmări o singură fereastră verticală, pe un fond negru, opţiunea a fost schimbată.

Acest nou concept pentru "Stories" se adresează sistemelor laptop și PC, adică unor display-uri mari. Dacă până acum abordarea folosită lăsa mult spațiu nefolosit, pe fundal negru pentru a nu distrage atenția de la imaginile pe care le urmărești, de acum spațiul rămas va fi folosit pentru afișarea unor miniaturi reprezentând conturile de Instagram pe care le urmărești.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus