Stiri de ultima ora

Imaginile care lămuresc misterul! Diferențe uriașe între cele două modele de Galaxy Note 20

Imaginile care lămuresc misterul! Diferențe uriașe între cele două modele de Galaxy Note 20
IT & Media
Samsung va prezenta oficial, în data de 5 august, noua serie Galaxy Note 20, care va cuprinde 2 modele de phablet. Imaginile scăpate deja în presă arată diferențe destul de mari între cele 2 versiuni.

Specialistul Evan Blass a obținut de la compania de telecomunicații AT&T imagini de promovare ale noii serii și le-a publicat deja pe Twitter.

Acest clip aduce detalii interesante despre Note 20. Vezi AICI imaginile.

Astfel, aflăm că modelul care va fi vândut în SUA va avea procesor Snapdragon 865 Plus, care este mai performant ca Exynos 990, care va fi introdus pe versiunile din Europa.

De asemenea, aflăm că doar modelul Note 20 Ultra va avea ecran LTPO cu rata de refresh de 120Hz, nu și modelul standard.

Sunt și alte diferențe semnificative: Note 20 Ultra va avea un senzor foto principal de 108MP, în timp ce modelul standard va avea un senzor de numai 64MP.

Bateria pentru Note 20 Ultra va fi de 4.500 mAh, iar pentru versiunea standard va fi de 4.300 mAh. Ambele modele vor avea însă un S Pen îmbunătățit, aplicații suplimentare, încărcare wireless și probabil încărcare wireless inversă.

Și prețurile de pornire pentru cele două versiuni vor fi, desigur, diferite. Galaxy Note 20 va costa de la 1.049 dolari, iar Note 20 Ultra de la 1.359 dolari.  
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus