Stiri de ultima ora

Imagini în premieră cu Huawei P40. Când va fi lansată noua serie incredibilă a chinezilor

Imagini în premieră cu Huawei P40. Când va fi lansată noua serie incredibilă a chinezilor
IT & Media
Telefonul pare a avea un display curbat, foarte similar cu cel pe care îl găsim pe Huawei Mate 30 Pro, cu toate că mai puțin proeminent. În partea superioară putem vedea clar un modul foto destul de generos care este compus, cel mai probabil, din patru camere.

Referitor la butoanele laterale, avem și aici clasicul buton de volum și cel pentru oprirea și pornirea telefonului, ambele în partea dreaptă a dispozitivului, explică jurnaliștii de la Gizchina.

Din punctul de vedere al specificațiilor, Huawei P40 ar putea fi dotat cu un procesor Kirin 990 5G SoC. Potrivit zvonurilor, seria P40 va adopta și un display AMOLED de 6,7 inci, cu un design cu dublă perforare, rezoluție 2K+ și suport pentru conținutul HDR.

Ca dotări foto, telefoanele vor avea mai mult ca sigur patru camere, dar există și posibilitatea ca gigantul să pluseze și să adauge un al cincilea senzor pe spate, asta și pentru că seria P30 are deja patru senzori și s-ar putea simți nevoia unui upgrade.

În perioada următoare vom primi, însă, și mai multe detalii despre viitoarele dispozitive pe care le vor lansa chinezii de la Huawei. 
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus