Stiri de ultima ora

Imagini cu noul Xiaomi Mi 11 Pro au făcut turul Internetului. Randările arată adăugarea unei camere periscop - Revista connect Romania

Imagini cu noul Xiaomi Mi 11 Pro au făcut turul Internetului. Randările arată adăugarea unei camere periscop - Revista connect Romania
IT & Media
Xiaomi Mi 11 a fost lansat anul trecut, însă se pare că va mai exista o variantă PRO a acestui model. În acest sens au apărut câteva poze cu randările pe Weibo. O imagine a viitorului Xiaomi Mi 11 Pro a făcut turul Internetului, arătând adăugarea unei camere periscop, cu zoom 120X. Obiectivul ar trebui să ofere o mărire optică de 10x.

Acest design arată destul de similar cu randările pe care le-am văzut la începutul lunii. Va dispune de un setup quad, senzorul principal de 50 MP, un senzor periscopic pentru zoom (120x)  și doi senzori secundari. Xiaomi Mi 11 Pro va avea un ecran de 6,81 inci, quad-curbat (în colțuri) cu o rezoluție de 3200 x 1440 pixeli. Telefonul va fi alimentat de chipsetul Snapdragon 888.

Mi 11 Pro va include cel mai bun hardware de încărcare al Xiaomi, potrivit zvonurilor. Aceasta include încărcarea prin cablu de 120 W pe care am văzut-o la Mi 10 Ultra, precum și încărcătorul wireless de 80 W care a fost anunțat la sfârșitul anului trecut. Aceasta va putea încărca bateria de 4.000 mAh a telefonului în doar 19 minute.

Xiaomi Mi 11 Pro ar trebui să fie anunțat în februarie, după Anul Nou chinezesc.

The post Imagini cu noul Xiaomi Mi 11 Pro au făcut turul Internetului. Randările arată adăugarea unei camere periscop appeared first on Revista connect Romania.

www.connect.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus