Stiri de ultima ora

Huawei pregăteşte Enjoy 10 Plus, un nou smartphone cu acumulator mare la preţ rezonabil (Telefoane mobile)

Huawei pregăteşte Enjoy 10 Plus, un nou smartphone cu acumulator mare la preţ rezonabil (Telefoane mobile)
IT & Media
Cunoscută în multe regiuni ale lumii drept Huawei Y, seria de telefoane accesibile Huawei Enjoy trece la o nouă generaţie. Noul model din serie, Huawei Enjoy 10 Plus va fi dezvăluit pentru piaţa din China în ziua de vineri, 5 septembrie, cu un design cât se poate de banal dar care include cameră foto retractabilă.

La fel ca şi senzorul de amprente în urmă cu câţiva ani, camera foto retractabilă a apărut mai întâi la telefoane din gama de top, fiind primită cu entuziasm de cumpărători. În mod inevitabil, vom vedea această dotare tot mai mult, inclusiv la modele smartphone din gama mid-range.

Uşor diferit de modelul  Huawei Y9 Prime dezvăluit în luna mai 2019, Enjoy 10 Plus probabil că va avea un preţ similar, apropiat sumei de 220 euro.

Lista specificaţiilor nu este cunoscută, însă putem aştepta să găsim hardware împrospătat, Huawei înlocuind chipsetul Kirin 710 (12nm) cu succesorul Kirin 810, realizat folosind un proces de fabricaţie pe 7nm care ar trebui să ofere creşteri de performanţă sesizabile.

Cu finisaje din policarbonat la partea din spate, dar acumulator generos la interior, Enjoy 10 Plus nu va fi nici uşor în buzunar şi nici rezistent la uzură în condiţiile folosirii fără carcasă de protecţie. Dar la acest nivel de preţ nu putem aveam mari pretenţii. Per total, Enjoy 10 Plus ar putea deveni un veritabil best-buy pentru regiunile unde este disponibil în magazine.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus