Stiri de ultima ora

Google va lansa mult aşteptatul smartphone Pixel 5 |

Google va lansa mult aşteptatul smartphone Pixel 5 |
IT & Media
Google va lansa la finalul lunii septembrie mult aşteptatul telefon Pixel 5 . Gigantul american a organizat un eveniment virtual şi a început să trimită invitaţii de presă pentru evenimentul ce va avea loc pe 30 septembrie, potrivit News.ro.

Noul smartphone Pixel 5 va fi în centrul atenţiei în cadrul evenimentului, bazându-se pe chipset-ul Snapdragon 756G, cu o memorie de 8GB şi 128GB spaţiu de stocare. Mult aştepatul Pixel 5 va avea un ecran de 5,8 inch, va fi dotat cu un sistem foto format din două camere şi o baterie de 4.000 mAh, iar senzorul pentru amprentă o să se regăsească pe spatele telefonului.

Nu în ultimul rând, va fi prezentată şi o nouă boxă inteligentă Nest, despre care singura informaţie de până acum este că va putea fi ţinută vertical.

Surprizele nu se opresc aici, deoarece tot în cadrul acestui eveniment o să fie lansat şi un nou Chromecast, care va marca o schimbare radicală de filosofie. În comparaţie cu versiunile vechi care se foloseau de smartphone pentru comenzi, noua versiune o să se bazeze pe Android TV.

Viitorul Chromecast va trebui să aibă o interfaţă grafică proprie, care o să fie folosită prin intermediul unei telecomenzi sau chiar prin telecomanda de la televizor.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus