Stiri de ultima ora

Google a limitat artificial luminozitatea ecranului pe telefoanele Pixel 4. Remediul presupune parcurgerea procedeului de ROOT (Telefoane mobile)

Google a limitat artificial luminozitatea ecranului pe telefoanele Pixel 4. Remediul presupune parcurgerea procedeului de ROOT (Telefoane mobile)
IT & Media
Lansate pentru a demonstra tot ce are mai bun de oferit platforma Android 10, telefoanele Pixel 4 nu prea reuşesc să se ridice la înălţimea aşteptărilor, folosirea acestora scoţând la iveală tot felul de probleme şi compromisuri, spre dezamăgirea fanilor.

Neaşteptat de lungă pentru un produs încadrat la gama premium, lista nemulţumirilor atinge aspecte dintre cele mai diverse, cum ar fi securitatea funcţiei de recunoaştere facială, potenţialul irosit al senzorilor cu tehnologie radar folosiţi la detecţia comenzilor prin gesturi şi modul în care Google a ales să înfrâneze capabilităţile hardware ale dispozitivului.

Spre exemplu, seria Pixel 4 dispune de ecran cu tehnologie HDR şi suport nativ pentru o rată de împrospătare a imaginii de 90Hz (faţă de 60Hz la ecrane obişnuite), promiţând redarea mai cursivă a scenelor în mişcare şi îmbunătăţirea timpul de reacţie în jocurile de Android. Numai că tehnologia numită Smooth Display a fost implementată de Google şi cu gândul la economisirea bateriei, modul de funcţionare presupunând comutarea dinamică între rata de refresh la 90Hz şi cea standard de 60Hz, dacă aplicaţia rulată nu necesită un nivel de performanţă crescut. Potrivit utilizatorilor, tranziţia se face în mod haotic, peste un anumit nivel de luminozitate ecranul rămânând în modul 60Hz.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus