Stiri de ultima ora

Galaxy Note20 Ultra: prima impresie |

Galaxy Note20 Ultra: prima impresie |
IT & Media
Samsung tocmai a dezvaluit succesorii Galaxy Note10 si Galaxy Note10 +. Galaxy Note20 si Galaxy Note20 Ultra au un stilou S Pen modernizat, o configurare a camerei si mai capabila, 5G si un display gigant.

Dupa cum sugereaza si numele sau, Galaxy Note20 Ultra este produsul de top al companiei. Are un ecran AMOLED de 6,9 ​​inci care se mândreste cu o rezolutie mai mare si o rata de actualizare mai rapida (pâna la 120 Hz).

S Pen - o caracteristica semnata Samsung Galaxy Note de la debutul originalului in 2011 - este mai buna ca niciodata in Note20 si Note20 Ultra. Stilul ultra precis va permite acum sa navigati pe interfata de utilizare a telefonului mare, fara sa o atingeti.

Cu exceptia modelelor cu afisaje pliabile, toate smartphone-urile de inalta calitate de la Samsung au un design rezistent la apa pe lânga alte caracteristici esentiale, care includ incarcarea rapida cu cablu, incarcarea wireless si boxele stereo incorporate. De asemenea, veti obtine o pereche excelenta de casti cu fir cu Galaxy S sau Galaxy Note.
www.hit.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus