Stiri de ultima ora

Fără Note în 2021? Samsung anunță că ar putea sări peste lansarea sa

Fără Note în 2021? Samsung anunță că ar putea sări peste lansarea sa
IT & Media
Sud-coreenii au anunțat astăzi că ar putea să nu reușească să livreze un telefon din gama Note în 2021, oferind drept motiv principal dificultățile pe care le implică lansarea a două telefoane flagship într-un singur an, arată cei de la Bloomberg. „Seria Note este poziționată ca un model high-end în portofoliul nostru de business” a spus DJ Koh într-o întâlnire cu acționarii, menționând că „ar putea fi.dificil să lansăm două modele flagship-uri în acest an. Perioada de lansare a modelului Note poate fi schimbată, dar vrem să lansăm unul anul viitor”.

Comentariile lui Koh vin ca urmare a unor avertizări ale celor de la Samsung cu privire la o problemă de stocuri a semiconductorilor, care va afecta toți producătorii de smartphone-uri în următoarea perioadă. Totuși, nu acesta ar fi motivul principal al amânării lui Note 21, problema fiind mai mult legată de o reevaluare a lineup-ului Samsung.

Lansarea unui Galaxy Note în acest an era deja o incertitudine, Samsung indicând că își dorește să aducă funcții pentru care această gamă a devenit cunoscută, precum stylus-ul S-Pen, și pe alte device-uri. Sud-coreenii au și făcut acest lucru, oferind pentru Galaxy S21 suport de S-Pen și chiar o husă în care acesta poate fi păstrat. Totuși, compania a insistat că nu va renunța la gama Note.

The post Fără Note în 2021? Samsung anunță că ar putea sări peste lansarea flagship-ului său de toamnă appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

www.connect.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus