Stiri de ultima ora

ELKO Romania anunta disponibilitatea computerelor rugged Getac V110 |

ELKO Romania anunta disponibilitatea computerelor rugged  Getac V110 |
IT & Media
Odata cu avansarea digitalizarii si automatizarii, computerele au devenit elemente indispensabile ale liniilor de productie si facilitatilor de stocare. Acestea sunt utilizate de angajati pentru a controla operatiunile, fluxurile de produse din depozite, echipele si fluxurile de lucru.

Deoarece sunt utilizate in puncte critice, dispozitivele mobile cum ar fi tabletele si notebook-urile, trebuie sa functioneze cu un nivel ridicat de fiabilitate si sa fie pe deplin functionale in toate conditiile. Rezultatele unor defecte la nivelul echipamentelor IT pot fi daunatoare si pot avea un impact negativ asupra timpilor de lucru, a productivitatii, a livrarilor ulterioare si, in cazuri mai grave, pot provoca chiar intreruperi ale productiei.

Prin urmare, alegerea dispozitivelor adecvate, construite in acest scop, este cruciala pentru o afacere, in special pentru cele care opereaza intr-o companie de productie industriala.

Productia industriala creeaza o cerere speciala pentru computerele mobile

In prezent, companiile pot alege dintre sute de modele diferite de computere, ce ofera o gama larga de functii, sisteme de operare si game de preturi pentru a-si sustine activitatile de productie, logistica si alte activitati mobile ale companiei.

Cu toate acestea, nu toate dispozitivele sunt la fel de potrivite pentru fiecare sarcina. In productia industriala, in special, dispozitivele utilizatorului final trebuie utilizate in cele mai multe conditii de testare:

• Angajatii trebuie sa fie mobili in mediul lor de lucru si acest lucru poate reprezenta provocari pentru laptopurile sau tabletele conventionale, ceea ce poate duce la daune. Dispozitivele rugged sunt construite pentru a permite mobilitatea in medii dificile, sunt capabile sa functioneze eficient in conditii climatice extreme si sa reziste socurilor si caderilor accidentale.

• In medii cu conditii dure, accidentele pot scoate usor din uz un computer conventional. In cel mai rau caz, acest lucru poate duce la perioade de nefunctionare, foarte costisitoare, ale productiei.

• Pe langa fiabilitatea ridicata, productivitatea angajatilor trebuie asigurata in mod constant. Tabletele si laptopurile trebuie sa poata fi utilizate in toate tipurile de conditii externe si trebuie sa ofere durate si performante adecvate.

Prin urmare, companiile din sectorul productiei si logisticii sunt sfatuite sa se informeze cu privire la diferenta dintre dispozitivele rugged potrivite pentru industrie si computerele conventionale.

Alegerea unui anumit tip de dispozitiv nu este intotdeauna simpla. Acest lucru se datoreaza faptului ca analiza cost/beneficiu necesita o examinare aprofundata a mai multor factori. In plus, alegerea corecta depinde de procesele specifice de lucru, de mediul de utilizare, de preferintele utilizatorului si de buget.

Informatii detaliate despre Getac V110 sunt disponibile pe site-ul producatorului , iar detalii despre modul in care acesta si celelalte produse rugged pot fi utilizate in solutii dedicate domeniului de productie industriala sunt disponibile prin intermediul specialistilor ELKO Romania.
www.hit.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus